Категорії Інформація
Каси Додати подію
Загроза з космосу + Дивні супутники
09 березня 2022

Загроза з космосу + Дивні супутники

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «Планетарій»

Планетарій
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3

Про подію

Загроза з космосу

23 хвилини, 2014 рік, Fisheye Vision, 9+

Зоряне небо навіює думки про вічний спокій. Нам здається, що в небесах панує ідилія. Але це зовсім не так. Всесвіт багатий на катастрофи: на нашу планету можуть впасти величезні астероїди або комети, поблизу Сонячної системи може спалахнути наднова зоря або з’явитися блукаюча чорна діра.

Наскільки висока ймовірність таких подій? Які катастрофи відбувалися в минулому Землі, і що нас чекає в майбутньому? Все це ви дізнаєтесь, подивившись повнокупольний фільм «Загроза з космосу».

Дивні супутники

17 хвилин, 2012 рік, Aayushi Animations, 9+

У 1610 році Симон Марій і Галілео Галілей вп’ятеро збільшили кількість відомих людству «Місяців», виявивши чотири великих супутника Юпітера. Наша Сонячна система на сьогодні містить 178 відомих супутників навколо 8 планет. Навіть при такій кількості, планети часто затьмарюють свої супутники просто завдяки розмірам. Але з розвитком технології, ці менші тіла Сонячної системи дивують своїми ландшафтами і умовами поза межами нашої уяви. Тепер супутники привертають більше уваги ніж їх батьківські планети завдяки характеру. Приєднуйтесь до подорожі до деяких з найхолодніших, найжорстокіших та абсолютно дивних світів.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код