Категорії Інформація
Каси Додати подію
Выберите зал
Бізнес
Театр
Київський національний академічний театр оперети54 Театр на Подолі117 Національна опера України ім. Т. Г. Шевченка8 Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки157 Київська опера (Театр опери і балету для дітей та юнацтва)40 Київський академічний театр драми і комедії на лівому березі Дніпра 47 МЦКМ "Жовтневий палац" 10 Театр «Золоті Ворота»21 Будинок офіцерів Збройних сил України13 Театр «Колесо»53 Театр «Браво»6 Циганський театр «Романс»2 Freedom Hall (Фрідом Хол)5 Театр на Печерську31 Будинок Кіно4 Будинок Архітектора8 Театр «Сузір’я»34 Київський театр "Срібний острів"5 Театр АКТОР10 Театр "МАЛАНКА"4 Театр на Михайлівській12 Київський академічний театр ляльок40 Театр «Берегиня»10 Мистецько-концертний центр ім. Івана Козловського13 Національний Центр Театрального Мистецтва ім. Леся Курбаса (НЦТМ ім. Леся Курбаса)3 Театр Юного Глядача (ТЮГ)42 Будинок Актора10 Малий театр20 Театр на Троєщині 7 Мала зала Театру "Замок на Горі"1 Київська фортеця4 Театр "Особистості"8 Мала сцена Театру BEAT 1 Культурний центр «Арт-Братислава»2 Театр Біла Ворона1 Театр української традиції «Дзеркало»3 Київський Будинок вчених НАН України4 Сцена 6 2 Київський культурний кластер "Краків"3 Підвал Культури3 Театр на Солом‘янці 1 Театр між трьох колон3 Центральний Будинок художника1 Національна музична академія Чайковського4 Центр Культури та Мистецтв НАУ1 Театральний простір «CULT»2 Мала Опера2 Планетарій1
Планетарій
Osocor Residence
Osocor Residence

Знайдено: 0 подій

вул. Виноградна, 2
Osocor Residence

Знайдено: 0 подій

За Вашим запитом нічого не знайдено

Osocor Residence у Києві: репертуар (2024)

OSOCOR RESIDENCE- твій заміський відпочинок в Києві!

Якщо у вас виникає питання: де відпочити в Києві? У нас є відповідь! “Осокор резиденс” - це чудовий заміський клуб з басейном, який розташувався затишному зеленому куточку столиці. Унікальний басейн, який взимку перетворюється на ковзанку, лазня, караоке, бунгало, ресторани,  пісочний пляж та спортивні активності для всієї родини! Що ще треба, щоб зрозуміти: це і є п'ятизірковий український курорт!

Окремої уваги заслуговують наші концерти та розважальні шоу, які ми влаштовуємо просто неба! Неймовірна клубна атмосфера, смачні коктейлі та виступи українських зірок! Тут все зроблено для комфорту наших гостей: добратися до локації можна зручно і швидко, а квитки на події продаються онлайн! Тому мерщій Go OSOCOR RESIDENCE!

Кращі концерти столиці

Не важливо, яка пора року за вікном! Взимку ми влаштовуємо неймовірні народні гуляння та ярмарки, запалюємо яскраві вогні та пригощаємо гарячим глінтвейном! Поки малеча грає в сніжки чи катається на ковзанах, дорослі можуть відпочити у нашому ресторані та скуштувати страви української та європейської кухні. Ми переконані, що ви будете здивовані витонченим та делікатним смаком кожної позиції з нашого меню! А для малят ми приготували дитяче меню, ігрову кімнату та майданчик. Поки ви відпочиваєте, за усім прослідкує професійна та турботлива няня, аби кожна дитина була щаслива і задоволена. А допомагають нашим бебісіттерам гірки, лабіринти, веселі квести, намети, халабуди і навіть величезний жовтий літак під самою стелею.

 У “Осокор резиденс” так добре, що вам точно не захочеться від нас їхати! Та й не треба. На таки випадки у нас є клубний готель європейського рівня, де буде затишно і закоханим парам і великим родинам! Все для вашого відпочинку і комфорту. Якщо ж ви хочете продовжити гарний вечір після концерту, наш котедж  - чудовий вибір для двох або для гучної компанії. Для наших гостей є чудова лазня на липових дровах  з відкритим чаном та великою кількістю процедур. Після цього ви ніби народитись знову, навіть після найважчого напруженого робочого дня.  Чисте повітря, міцний сон, чудові краєвиди і смачний сніданок! Про такий вікенд можна тільки мріяти!

Неповторні свята та вечірки у Києві

До речі, про вихідні. У ці дні OSOCOR RESIDENCE перетворюється на серцебиття клубного відпочинку столиці. Кожне наше шоу  - це унікальне видовище з сучасним звуком, світлом, сценою, величезними екранами! Квитки на концерти зникають у касах просто миттєво. Тому кращий вибір - замовити їх заздалегідь в мережі інтернет. Не дивно, що усі наймодніші і найцікавіші вечірки відбуваються тут. Тих, хто любить співати сам, запрошуємо у наше караоке! Найсучасніша апаратура та величезна фонотека подарують задоволення на будь-який смак!

Локація для особливих подій

Звичайно, що у “Осокор резиденс” зустрічаються і закохуються сотні жінок і чоловіків. І багато хто з них вирішує залишитись разом на все життя. А де відсвяткувати урочисту подію в Києві? Не дивуйтеся, вам знову до нас! Величезна тераса, п'ять чудових зон для вашого свята, смачна вишукана кухня та зручні номери для проживання. Не важливо, що саме ви святкуєте: заручини, весілля, річницю, хрестини - будь-яка подія стане неперевершеним спогадом для вас і ваших гостей. Адже є дорогоцінні миті життя, які більше ніколи не повторяться. Перша зустріч, освідчення в коханні, перший шлюбний танець, звістка про те, що у вас народиться дитина, святкування першого Дня народження вашого малюка. Перше романтичне побачення у теплому джакузі під зірковим небом. Світанок на березі Дніпра поруч з коханою людиною. Кожен спогад - неначе коштовний камінчик наповнює ваше життя особливим блиском, сяянням і теплом. Саме для таких безцінних миттєвостей ми облаштували кожний куточок нашої OSOCOR RESIDENCE та продумали все до найменших дрібничок. Аби ви відчули життя на повну так, як любите саме ви: у колі друзів, на виступі улюбленого артиста, або сам на сам з близькою людиною на лоні природи. Так, щоб ви запам'ятали це надовго. Та захотіли повернутися до нас ще безліч раз. У будь-який час: весною, влітку, восени, і звичайно, зимою. Кращий відпочинок у рідному місті, з рідними людьми. Виноградна, 2 - місце твоєї сили у Києві!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код